2

Salarisfactory

Ondernemen is úw vak, 

salarisadministratie het onze

 

Wilt u uw HR‐ en salarisadministratie uitbesteden? Hoornwijck Groep neemt u alle zorgen  uit handen. Met de innovatieve online Salarisfactory heeft u 24/7 inzicht in uw actuele HR‐  en salarisgegevens. Loonstroken staan altijd voor u en uw medewerkers klaar. Met één druk  op de knop kunt u ze als pdf‐bestand downloaden en doormailen. Of, nog handiger, via de  speciale Salarisfactory‐app door uw medewerkers zelf laten inzien op hun pc, tablet of  smartphone. Maar de Salarisfactory heeft nog meer slimme toepassingen die u tijd en  kosten besparen.

 

De belangrijkste op een rij: 

iCalender: deze agendamodule geeft een overzicht van de maandelijkse activiteiten  en belangrijke data van uw bedrijf en uw medewerkers. Zoals verlof‐ en  verjaardagen. 

Verzuimregistratie: met deze module kunt u verzuim registreren en ziek‐ en  herstelmeldingen digitaal naar uw arbodienst versturen. Ook kunt u voor uw  verzuimdossier een lijst genereren met vastgestelde actiemomenten. 

Verlofregistratie: u kunt verschillende soorten afwezigheid instellen, zoals regulier  verlof en tijd voor tijd. Salarisfactory rekent het verlofsaldo automatisch uit en  verlofaanvragen kunt u per e‐mail registreren of goedkeuren.

Tijdregistratie: voor elke medewerker kunt u de gewerkte uren invoeren.  Medewerkers met een medewerker login kunnen dit ook zelf doen. 

Managerslogin: hiermee kunt u uw managers inzage geven in de digitale  personeelsdossiers en taken verdelen. Het biedt daarnaast een makkelijke workflow  voor het registreren van nieuw personeel. 

Medewerkerslogin: u kunt uw medewerkers via internet of de Salarisfactory‐app  toegang geven tot een beveiligde omgeving waarin hun persoonlijke gegevens staan.  Hier kunnen zij zelf verlof aanvragen, loonstroken en jaaropgave bekijken, werktijd  en toeslagen registreren en documenten van uw bedrijf bekijken. 

Reiskostenmodule: met deze module kunt u automatisch de reiskilometers van uw  medewerkers registreren.  

Digitaal dossier: alle bovengenoemde functionaliteiten helpen u met het opstellen  en bijhouden van een digitaal personeelsdossier met alle mutaties, belangrijke data  en evaluatieaspecten van uw werknemers. Veel van onze klanten maken enthousiast gebruik van de Salarisfactory. Om het gemak, de  snelheid en gebruiksvriendelijkheid, maar ook vanwege de lage en transparante kosten. 

 

Meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis demo.

 



Naar de website

'Ik ben echt bevrijd van salarisadministratie en belastingafdracht'

Vis leverancier

Wij hebben inmiddels een jarenlange tevreden samenwerking met Hoornwijck Groep. Voorheen heel intensief doordat Hoornwijck Groep de gehele boekhouding verzorgde.
Doordat wij steeds groter worden heeft Hoornwijck Groep ons geadviseerd om zelf iemand aan te nemen om de boekhouding te gaan doen, dat scheelt ons dan weer in de kosten. Toch blijft de HWG altijd flexibel en kan desgevraagd adhoc direct inspringen voor kortere of langere periode. Voorbeeld; Laatst was onze boekhoudster 4 maanden met zwangerschapsverlof, en ook dan kunnen we weer op Hoornwijck Groep rekenen!

Hoornwijck Groep regelt nog steeds maandelijks de lonen omdat dat te ingewikkeld is voor ons. Voor vragen staat Hoornwijck Groep altijd direct klaar. Deze worden naar alle tevredenheid snel en zorgvuldig afgewerkt. Het is een hele geruststelling dat een dergelijk belangrijk bedrijfsonderdeel in zulke goede handen is.

 

Ruud van Zuidam – Fisherman's Choice

Contact
 
Park Hoornwijck 2
2289 CZ Rijswijk (ZH)
Postbus 1104
2280 CC Rijswijk (ZH)
Park Hoornwijck 2
2289 CZ Rijswijk (ZH)
Postbus 1104
2280 CC Rijswijk (ZH)
088 - 319 80 80 info@hoornwijckgroep.nl